熊黛林放低對孖女微胖出巡 大長腿逼爆牛仔褲!

剛抱住孖女過完生日的熊黛林心情靚爆,公開話要恭喜舊愛城城成功追仔,又自爆生日正日前同老公遊埠慶祝:「舊年十一月 之後都冇同老公去過旅行,生日前同佢去咗幾日新加坡,生日凌晨至返香港,不過幾日唔見兩個女已經好掛住,終於明白朋友講嗰啲唔捨得出門嘅心情!」

為人母後個人社交網絡自然亦都變 咗曬女為主,不過原來生日前夕郭 可頌為熊黛林預備新加坡浪漫之 旅,掉低孖女幾日享受二人世界。

早前,熊黛林上載一段B女Kaylor嘅短片喺個人社交網,並留言:「Good morning!Kaylor!(Kaylor早晨!)」片中見到Kaylor望住鏡頭,對眼勁大之餘,仲眼仔睩睩咁,堅係可愛到暈!

之後,著住粉紅色BB衫嘅Kaylor仲要展露笑容,真係睇到唔少人個心都溶哂!

同Kaylor直視太耐,相信好多人都會俾佢對充滿電力嘅雙眼電暈!

而且,揸機人媽咪仲喺片中用三種語言同Kaylor講早晨,期間囡囡表現得非常開心,不時大笑!認真可愛到爆燈!

View this post on Instagram

Good morning!Kaylor!#lynnhung #lynnxiong

好多網友睇到呢段Kaylor嘅萌爆短片,都留言話Kaylor對眼好大,好可愛,亦有網友指Kaylor似媽咪!唔知大家覺得Kaylor似老竇定媽咪多啲呢?

因為今次Lynn只係上載咗Kaylor嘅得意短片,有網民於是就留言問另一個B女Lyvia喺邊,照咁睇嚟大家要耐心等等啦!

名模熊黛林今年4月為老公郭可頌誕下雙胞胎女兒Kaylor和Lyvia,而在今個月初Lynn為孖女舉辦百日宴,其後在社交網上載與老公各抱一個B的一家四口全家福,讓孖女樣貌首次曝光,但當時未睇得清楚!

孖女著上一樣的白T恤配粉紅色兔子圖案裙,另外戴上粉紅色頭飾,每人更攬住一隻粉紅兔公仔,相當可愛!孖女明顯唔似樣,更有不少網民表示:「一個像爸爸一個媽媽」、「感覺左邊像爸爸,右邊像媽媽」難怪Lynn也留言說:「Mini Ken and Mini Lynn!」

View this post on Instagram

Mini Ken and mini Lynn Thanks @mikoco_studio @mikocokiki @hm #lynnxiong #lynnhung

百日宴的會場布置以粉紅色為主,場內仲掛滿粉紅色氣球,好有公主feel,而Lynn話孖女已經改咗英文名,分別叫做Kaylor同Lyvia,各同父母英文名嘅頭一個字一樣!

Lynn透露幸好奶奶和家人都經常來幫忙照顧,所以未算太辛苦,她說:「過咗100日已經好好多,最開始的時候都真的無覺好瞓,隔2個鐘就要起身餵奶,反而瘦咗!」講到老公有冇幫忙做湊仔公,她說:「老公都有幫忙,但佢工作比較忙,所以我覺得佢都係努力工作,我就負責處理家庭事。」

孖女一個似阿爸,一個似阿媽,真係好Cute呀!

郭可頌嘅家姐郭可盈和姐夫林文龍、囡囡天若都有出席,郭可盈在其微博留言說:「一對各有特色的可愛小孖女,妳們健康開心!姑媽錫錫 ​​​​。」

現場以粉紅同粉藍色布置,沿住樓梯掛滿粉藍同粉紅氣球,至於回禮禮物,以粉紅、粉藍色手袋形盒子裝住樽裝糖果,好有心思。

琦琦表示送上好意頭的數字大利是畀Lynn一對孖女,佢大讚孖女好靚好可愛,又叫Lynn追多個,但Lynn就話好辛苦,唔打算再追!

Lynn早前佢孖住老公一齊跑步,見佢素顏自拍都冇走樣!

View this post on Instagram

Let’s go jogging!#lynnhung #lynnxiong @devi_sport

发表于: 2018-10-31 06:13:24 AM
更多新闻请到脸书追踪我们:我的分享平台

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *